سه‌شنبه, 25 ارديبهشت 1403
     ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
پیام تبریك شهردار آبسرد به مناسبت روز ملی شوراها

پیام تبریک شهردار آبسرد به مناسبت روز ملی شوراها

🔹️به گزارش روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر آبسرد محمداسماعیل جانعلی زاده شهردار آبسرد طی پیامی ضمن تبریک به مناسبت این روز،ازتعامل وهمکاری اعضای شورای اسلامی شهر آبسرد قدردانی کرد.

💠متن پیام به شرح ذیل می باشد.
وامرهم شوری بینهم
🔹️شورایک اصل عقلی، روشن مترقی است که نه تنهادرقانون اساسی بلکه درآموزه های دین اسلام ودرکتاب وسنت نیزبه آن صحه گذاشته شده است.وشوراهای اسلامی شهر وروستا نماد تحقق مشارکت عمومی مردم درتعیین سرنوشت خود به شمار می رود.
نهم اردیبهشت ماه به عنوان روز ملی شوراها نامگذاری شده وفرصتی است برای قدردانی از اعضای شورای اسلامی شهروروستا که با اندیشه واتکابه خرد جمعی درجهت توسعه و حل مشکلات درمنطقه تلاش می کنندوبانظارت دقیق برعملکرد شهرداری هازمینه خدمات رسانی اثربخش ومطلوب به شهروندان رافراهم می نمایند.

🔹️امیدکه باهمراهی شهروندان ومسئولین روزبه روز این شهرداری بالنده تروباتجربه ترازپیش درجهت ارائه خدمات خالصانه گام بردارد. ازدرگاه خداوند متعال موفقیت این تلاشگران عرصه اجتماعی رادر مسیرخدمات رسانی صادقانه به شهروندان شریف شهرآبسرد مسئلت می نمایم.
محمداسماعیل جانعلی زاده
شهردارآبسرد