سه‌شنبه, 25 ارديبهشت 1403
     ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
next    /  2 prev
تجلیل شهردار آبسرد از اعضای شورای اسلامی شهر به‌مناسبت روز ملی شورا‌ها

تجلیل شهردار آبسرد از اعضای شورای اسلامی شهر به‌مناسبت روز ملی شورا‌ها/ شوراها از مظاهر مشاركت مردمى و براى تسهیل امور مردم است

🔹جانعلی‌زاده شهردار آبسرد به همراه ربیعی معاونت اداری مالی شهرداری، عباسی مسئول حراست و امور ایثارگران، شریفیان سرپرست بازرسی با اعضای شورای اسلامی شهر آبسرد در ساختمان  شورای اسلامی به‌مناسبت روز ملی شورا‌ها دیدار کردند.
🔹جانعلی زاده شهردار آبسرد اظهار کرد: در تقویم جمهوری اسلامی ایران نهم اردیبهشت‌ماه به عنوان روز ملی شوراها نامگذاری شده است.
🔹وی افزود: شورای اسلامی شهر نهادی مقدس است که نشان دهنده عمق تفکر مردم سالاری دینی درنظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بوده و ریشه در تعالیم دین مبین اسلام دارد.
🔹️شهردار آبسرد در این دیدار ضمن تبریک روز شوراها به ریاست و اعضای شورای اسلامی شهر آبسرد که با همدلی، وظیفه شناسی، توجه به اصل دانش محوری و قانون مداری در حل مشکلات شهر و شهروندان تلاش می‌کنند و در این مدت با تعامل و دلسوزی شهرداری را در رسیدن به اهداف خود همراهی کرده‌اند، تبریک و تهنیت عرض نمودند.
🔹در پایان از زحمات و خدمات ارزنده و گرانقدر ریاست و اعضاي محترم شورای اسلامي شهر آبسرد با اهدای لوح، تقدير به‌عمل آمد