سه‌شنبه, 25 ارديبهشت 1403
     ۱۴۰۳/۰۲/۰۹
جلسه بررسی مشكلات شهروندان در سطح شهر آبسرد با مشاور عالی استاندار تهران/ تاكید بر خدمات‌رسانی و برداشتن موانع پیش رو از طریق راهكارهای قانونی

جلسه بررسی مشکلات شهروندان در سطح شهر آبسرد با مشاور عالی استاندار تهران/ تاکید بر خدمات‌رسانی و برداشتن موانع پیش رو از طریق راهکارهای قانونی

🔹جلسه بررسی مشکلات شهروندان در سطح شهر آبسرد در سالن جلسات شهرداری آبسرد تشکیل شد.
🔹این جلسه پیرو مصوبات صورتجلسه شورای اداری عصر روز پنجشنبه که با حضور فرماندار محترم و مشاور محترم عالی استاندار تهران در شهرداری آبسرد تشکیل شد.
🔹این جلسه  با حضور مهندس کبیری مشاور محترم عالی استاندار، مهندس شافعی معاون محترم اداره کل مسکن و ساختمان اداره کل راه و شهرسازی  استان تهران، مهندس سلطان آهی معاون محترم عمرانی فرمانداری، مهندس همتی رئیس اداره راه و شهرسازی، مهندس امیر احمدی رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی شهرستان،
مهندس جانعلی‌زاده شهردار، صفی خانی رئیس شورا و مهندس بصیری عضو شورای اسلامی، ربیعی مسئول شهرسازی شهرداری، رجبعلی مسئول حقوقی شهرداری در راستای مشکلات شهروندان و تسهیل درخدمات‌رسانی و برداشتن موانع پیش رو از طریق راهکارهای قانونی تشکیل گردید، تغییر و تحول انجام گردید.
🔹در این خصوص تصمیمات مقتضی اتخاذ گردید که در آینده شهروندان از نعمت آن بهرمند خواهند شد.