۱۴۰۰/۰۱/۲۴
با هرگونه تجمع و مراسم درشهر ابسرد برخورد قانونی میشود/تمام مردم شهر آبسرد مدیون دكتر گنجی و كادر درمان میباشند

با هرگونه تجمع و مراسم درشهر آبسرد برخورد قانونی میشود/تمام مردم شهر آبسرد مدیون دکتر گنجی و کادر درمان میباشند

به گزارش روابط عمومی شهرداری آبسرد،شهردار آبسرد با تو جه به سیر صعودی ابتلا به ویروس کرونا تاکید کرد: اعضای ستاد مبارزه با کرونا شهر آبسرد باید با هر گونه برگزالری مراسم و تمع در این شهر با جدیت برخورد نمایند.

کاظم شریف آهی افزود:با توجه به اینکه طبق گزارش مرکز بهداشت و درمان آبسرد طی ماههای بهمن و اسفند شرایط پایدار و سلامت در شهر ابسرد برقرار بوده است و متاسفانه با فرا رسیدن عید نوروز و انجام دید و بازدیدها و مسافرت نوروزی مجدد شهر آبسرد وضعیت قرمز را رد کرده و سیاه میباشد.

این مسئول افزود : برای مقابله با این شرایط کنترل و نظارت دستگاههای مسئول از قبیل کلانتری،بهداشت،شهرداری ضروری مکیباشد و همچنین در این مسیر همکاری امامان جماعت،هیئت امناها و بسیج بسیار راهگشا است.

شهردار آبسرد با اشاره به مصوبات جلسه شورای بهداشت شهر آبسرد بیان کرد: به جهت حفظ پروتکلهای بهداشتی این جلسه و جلسات بعدی در شهرداری ابسرد در فضای باز برگزار گردید و همچنین در این جلسه بعد از رایزنی ها موارد مهمی مصوب گردید و پیاده نمودن مصوبات آن با جدیت دنبال میشود