پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۶/۰۸/۲۳
پیام تسلیت شهردار‌آبسرد به زلزله دیدگان كرمانشاه

انالله و انا الیه راجعون
خبر وقوع زلزله در استان كرمانشاه و جان باختن شماری از هموطنان موجب اندوه همه ما گشته.کرمانشاه را از دیرباز سرزمین غیورمردان شیردل و شیرزنان بوده است؛ حراست ازمرز و بوم اسلامیمان افتخاري است كه از سينه اين عزيزان پاك نخواهد شد.
این فاجعه و عزای بزرگ را به مردم عزیز ایران و به ویژه مردم فداکار غرب کشور تسلیت می گویم بی تردید همه ایرانیان، دولت و ملت در کنار مردم کرمانشاه، قصر شیرین، سر پل ذهاب، اسلام آباد ، جوانرود و سایر مناطق، تا التیام دردهای آنان خواهند ایستاد.

این واقعه یکبار دیگر به همه دست اندرکاران یادآوری کرد که ساختار مقابله با بحران در کشور ما نیاز به بازنگری، تجدید نظر و تقویت و تجمیع امکانات دارد.
مجموعه شهرداري آبسرد از درگاه خداوند منان براي بازماندگان طلب صبر و براي از دنيا رفتگان غفران الهي را آرزومند است.
سيد محمد رفيعي طباطبايي /شهردار آبسرد