پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۶/۰۴/۱۸
next    /  2 prev
به میزبانی شهرداری آبسرد، همایش دهیاران و شهرداران شهرستان دماوند برگزار شد.
به ميزباني شهرداري آبسرد،
همایش دهیاران و شهرداران شهرستان دماوند برگزار شد.

همایش دهیاران و شهرداران شهرستان دماوند با حضور معاون فنی و عمرانی استاندار تهران به میزبانی شهر آبسرد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي شهرداري آبسرد، حسن کریمی، معاون فنی و عمرانی استاندار تهران در همایش دهیاران و شهرداران شهرستان دماوند که در شهرداری آبسرد برگزار شد، اظهار داشت: طبیعت خدادادی شهرستان دماوند امانتی است که از گذشتگان به ما رسیده اما در حراست آن کوشا نبودیم و تا به امروز تلاش‌هایی به منظور جلوگیری از تخریب طبیعت صورت گرفته اما برای احیاء و بازسازی آن اقدامی نشده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با طرح موضوع اختصاص اعتبارات ویژه به دهیاری‌ها و شهرداری‌ها تصریح کرد: در بودجه سال ۹۶ از محل توزیع اعتبارات ارزش افزوده سهم بیشتری به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اختصاص خواهد یافت و جهش بزرگی را در این بخش شاهد خواهیم بود.
معاون استاندار تهران از شهرداران وبه خصوص دهیاران خواست؛ برای این اعتبارات برنامه مدونی آماده نمایند و طرح‌های عمرانی خوبی در روستاها و شهرها برای رفاه مردم به اجرا درآید.
وی بیان داشت: در حال حاضر همه روستاهای استان دارای طرح هادی روستایی هستند که برخی از آنها نیازمند بازنگری هستند اما سیاست کلی دولت در توسعه روستاها تنها به بخش توسعه برای رفع مشکل افراد بومی روستا بر می‌گردد و این بازنگری شامل توسعه برای درآمدزایی نخواهد شد و با آن سخت‌گیرانه برخورد می‌شود.