شنبه, 22 ارديبهشت 1403
     ۱۳۹۶/۰۲/۲۹
خلق حماسه ای دیگر اینبار در سال 1396

خلق حماسه اي ديگر اينبار در سال 1396
به گزارش روابط عمومي شهرداري آبسرد،مردم ولايتمدار و هميشه در صحنه شهر آبسرد همزمان با برگزاري انتخابات دوازدهمين دوره رياست جمهوري و پنجمين دوره شوراهاي اسلامي شهر و روستا از نخستين دقايق آغاز راي گيري با حضور پرشور در پاي صندوق هاي راي حماسه سياسي سال ۹۶ را خلق كردند.

شعبه هاي اخذ راي علاوه بر حضور جوانان و راي اولي ها و همراه و همگام با پدر بزرگ ها و مادر بزرگ ها شور و هيجان خاصي داشت.
لازم به ذكر است 142 شعبه اخذ راي براي برگزاري انتخابات دوازدهمين دوره رياست جمهوري و پنجمين دوره شوراي اسلامي شهر در شهرستان دماوند ايجاد شده كه از اين تعداد ۹۹ شعبه در بخش مركزي دماوند و ۴۳ شعبه نيز در بخش رودهن ايجاد شده است.
درهمين ارتباط ، ۶۵ صندوق اخذ راي الكترونيك نيز در مناطق روستايي شهرستان دماوند درنظر گرفته شده است.
۳ هزار و ۵۵۰ نفر كار برگزاري انتخابات در شهرستان دماوند را برعهده دارند.
امروز ۵۴۳ كانديداي شوراهاي شهر و روستا در شهرستان دماوند به رقابت مي پردازند كه از اين ميان 21 كانديد مختص شهر آبسرد مي باشند.