پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
در سال 95 اتفاق افتاد؛ افتتاح چندین پروژه درشهرآبسرد +تصاویر
در سال 95 اتفاق افتاد؛
افتتاح چندین پروژه درشهرآبسرد
به گزارش روابط عمومي شهرداري آبسرد،چندين پروژه عمراني و خدماتي با حضور مسئولين كشوري و استاني از جمله دکتر مرتضی بانک معاون کل سرپرست نهادریاست جمهوری، مهندس میرزایی نیکونماینده مجلس، مهندس محمودی فرد فرماندار دماوند، خانواده معظم شهدا ؛حجت الاسلام میرشریفی امام جمعه ابسردوحومه و مسئولین این شهر در آبسرد افتتاح شد.
سيد محمد رفيعي طباطبايي در اين رابطه گفت: سه پروژه مهم قابل افتتاح مجموعه استخروسونای و بدنسازی زرین شهرداری ،افتتاح نمایندگی ایران خودرو دربخش خصوصی، سالن ومجموعه ورزشی بدن سازی بخش خصوصی افتتاح وکلنگ سوله حوادث بحران مي باشد.
شهردار آبسرد افزود: 15000هزارمترزمین دراختیارداشتیم7000هزارمتر آن درحریم دکل فشار قوی برق و قسمتی از آن جهت احداث سوله حوادث بحران که ساخت آن درشهری چون آبسردونزدیکی ان به پایتخت وحوادث احتمالی ضروری به نظرمی رسید .
وي بيان داشت: 8000هزار متر آن که شامل 1670مترمربع استخر و سونا، بدنسازی ،انباری و تاسیسات موتورخانه، دریک کلام کل ابنیه هزینه ای بالغ برپنج میلییارد تومان وعرصه وعیان رقمی بالغ بر9میلییاردتومان در بر داشت كه دردولت تدبیروامیدبه بهره برداری رسید.
شهردار آبسرد درپایان ضمن تشکروقدردانی ازهمه مسئولین ومردم گفت خداراشاکرم که این افتخارنصیبم شدباهمدلی ریاست شورا واعضای شورای اسلامی شهر وهمراهی امام جمعه محترم و پشتوانه شهروندان عزیز این پروژه درکمترازیکسال ساخته شدو به مردم شریف و نجیب آبسرد تقدیم شد.