پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۵/۱۲/۰۷
جلسه مشترك انجمن اولیا و مربیان ، مسئولین آموزش و پرورش با امام جمعه شهر آبسرد و حومه ،رئیس شورا در مدرسه مریم عذرا برگزار شد
جلسه مشترک انجمن اولیا و مربیان ، مسئولین آموزش و پرورش با امام جمعه شهر آبسرد و حومه  ،رئیس شورا در مدرسه مریم عذرا برگزار شد
.
این جلسه با تلاوت قران کریم آغاز شد  پس از گزارش اجمالی توسط سرکار خانم مسلمانی مدیر آموزشگاه و درخواست کمک و مساعدت جهت تجهیز آزمایشگاه و سایت کامپیوتر در این واحد آموزشی.سپس با رصد کردن مشکلات و تقدم و تاخر آن حجت الاسلام میرشریفی امام جمعه آبسرد و حومه در خصوص مشکلات مدرسه چند نمونه از معایب و نواقص در مسیر مدارس آبسرد اشاره نمود .
* بحث آزمایشگاه * نداشتن نمازخانه در بعضی از مدارس * نبود دبیر متخصص و استفاده از سرباز معلم به جای دبیر با تجربه 20 ساله * نبود کارگاه های ضروری و مرتبط با تحصیلات و رشته دانش آموزان * نداشتن آب بدلیل یخ زدگی بعضی از سرویس های بهداشتی * مجهز نبودن مدارس به سیستم هوشمند * سرانه دانش آموزی در آبسرد تا 40 نفر می باشد این در حالی است در بعضی از کلاس های منطقه به 14 نفر می رسد .
با توجه به صحبت های آقای پورفتحی که در جلسه قبل آبسرد را یکی از مکانهای قطب تحصیلی در شهرستان معرفی کرد  و اظهار داشت : این کمبود ها شایسته این دانش آموزان و مردم نیست . بودجه آموزش و پروش 2 در صد فقط برای کل مدارس کشور در نظر گرفته می شود و 98 درصد دیگر ان برای حقوق دبیران صرف می شود و باید مردم همسو با آموزش و پرورش باشند و مانند کمک هایی که به عتبات ،مساجد و.... دارند به مدارس نیز کمک نمایند و این کار نیاز به تبلیغات دارد .
در ادامه بابک همایونفر  رئیس شورای اسلامی شهر آبسرد با تشکر از خانم مسلمانی مدیر ارزشمند این آموزشگاه اظهار کرد : درایت  و تعامل این مدیر با تجربه با مدیران ،انجمن اولیا و مربیان و مسئولین شهر جای تقدیر است. مشکلات این مجموعه محسوس است و برکسی پوشیده نیست و ضروری به نظر می رسد آزمایشگاه و تجهیز آن و فضای سایت کامپیوتر برای این مدرسه از اهم موارد است وی با توجه به وضعیت موجود و در آمد شهرداری که همگان بر آن مهر تایید می زنند ولی برای ما آموزش و پرورش در درجه اولویت قرار دارد وی ضمن تشکر از همه مدیران و دبیران دلسوز منطقه اظهار داشت : حق شما برگردن ما است و شما بر ما حق زیادی دارید خواندن و نوشتن و همه این موارد را مدیون دبیرانی همچون شما هستیم و تمامی مسئولین مملکتی روزی درپشت نیمکت ها نشسته اند پس هر شخصی به هر پست و مقامی رسید از این گذر علم و دانش عبود کرده است فلذا تا آنجای که قانون دست ما را باز بگذارد از کمک کردن دریغ نخواهیم کرد .
همایونفر با اشاره به جلسه مشترک رئیس آموزش و پرورش و آقایان ابراهیمی و فتحعلی در محل شورا با  امام جمعه محترم ،شهردار و اعضای محترم شورا  گفت : با هم فکری مجموعه به دنبال در آمدی پایدار برای آموزش و پرورش هستیم تا از محل در آمد زائی آن مواردی که در جلسه مطرح و نتیجه گیری شد در آمد آن صرف مدارس این منطقه شود. همایونفر در بعد آموزش مدارس عنوان کرد ما از مدیران با تجربه و معلمین با تجربه بهره می بریم دانش آموزان ما در منطقه همیشه رتبه های اول تا سوم را کسب نموده اند و بهترین قبولی را در ورود به دانشگاه داشته ایم که من به عنوان خادم انها در شورا افتخار می کنم و سر تعظیم در برابر تجربه و علمی که به دانش آموزان منتقل می کنند فرود می آورم ولی اخیرا با توجه به تایید کلام امام جمعه محترم سرباز معلمین در همه مراحل جواب نداده است و به خاطر همین سطح کیفی آموزش و پرورش در دراز مدت تاثیر منفی خواهد گذاشت .
ما در دوره چهارم شورای اسلامی شهر آبسرد نگاه ویژه ای به مدارس داشته ایم ودر این راستا کمک های قابل توجه ای در بحث آموزش و پرورش و کارهای فرهنگی انجام داده ایم و مواردی هم مانند تهیه هدایا وتقدیر از مقام شامخ معلمین عزیز(روز معلم) ،اهدای جوایز برای دانش آموزان و ... در مدارس منطقه داشته ایم و تا آنجا که توان داشته باشیم کمک خواهیم نمود.