پنج‌شنبه, 9 فروردين 1403
     ۱۳۹۵/۱۱/۳۰
سردار عبدالرضا ناظری فرمانده انتظامی شرق استان تهران به همراه مسئولین شهرستان و شهر آبسرد از دفتر دو هفته نامه كوهپایه و كانال كوهپایه نیوز بازدید كردند.
سردار عبدالرضا ناظری فرمانده انتظامی شرق استان تهران به همراه مسئولین شهرستان و شهر آبسرد از دفتر دو هفته نامه کوهپایه و کانال کوهپایه نیوز بازدید کردند.
رسانه ها و نشریات خبری، تسهیل کننده مسیر فرهنگ سازی در جامعه

سردار عبدالرضا ناظری در بازدید از نشریه کوهپایه شهر آبسرد گفت:همکاری اهل رسانه با نیروی انتظامی همواره منشأ امیدواری و تسهیل کننده مسیر فرهنگ‌سازی در زمینه‌های مختلف بوده است.
فرمانده انتظامی شرق استان تهران به همراه سرهنگ سلیمی معاون اجتماعی استان، سرهنگ محمدی فرمانده انتظامی شهرستان دماوند، حجت الاسلام والمسلمین میرشریفی امام جمعه شهر آبسرد و سایر مسئولان شهرستان و شهرآبسرد از دفتر نشریه کوهپایه در شهر آبسرد بازدید کردند.
سردار ناظری ضمن تقدیر از رسانه ها و اهالی خبر  شهرستان دماوند اظهار کرد: خوشحالیم که  در جمع خبرنگاران رسانه‌ای تأثیرگذار هستیم و این رسانه های خبری پویا و فعال زحمات زیادی را در انتقال موفقیت‌های پلیس متحمل شده و سهم ویژه‌ای در همراه کردن مردم با پلیس داشته است.
این مقام ارشد انتظامی یادآورشد: اخبار متنوع بر اساس اعلام همکاران حوزه اطلاع رسانی با سرعت در رسانه های خبری و همچنین نشریه کوهپایه منتشر می شود  که بسیار موفق و تاثیرگذار بوده و جای قدردانی دارد.
وی در خاتمه اظهارداشت: باید با اطلاع رسانی دقیق و بموقع بتوانیم با کمک رسانه ها ، احساس امنیت را در جامعه تزریق کنیم تا مردم در زندگی نگرانی خاصی نداشته باشند و به امور خود مشغول شوند و برای این کار و فرهنگ سازی موثر نیازمند رسانه های گروهی هستیم.