۱۳۹۷/۰۵/۲۲
كسب درآمد ۵۸ میلیارد ریالی شهرداری آبسرد در ۴ ماهه اول سال جاری/ راه‌اندازی سامانه نظارت پایش تصویری در شهر آبسرد
کسب درآمد ۵۸ میلیارد ريالي شهرداری آبسرد در ۴ ماهه اول سال جاری/ راه‌اندازی سامانه نظارت پایش تصویری در شهر آبسرد
شهردار آبسرد از کسب درآمد ۵۸ میلیاردريالي این نهاد در ۴ ماهه اول سال جاری و راه‌اندازی سامانه نظارت پایش تصویری در این شهر خبر داد. ،به گزارش روابط عمومي شهرداري آبسرد سید محمد رفیعی طباطبایی در جمع خبرنگاران و اصحاب رسانه شهرستان دماوند به مناسبت سالگرد شهادت شهید صارمی و روز خبرنگار اظهار کرد: رسانه‌ها نقش مهمی در ایجاد تعامل، همفکری، مشورت و خدمت‌رسانی به شهروندان دارند و به عنوان پل ارتباطی بین مسئولان و مردم محسوب می‌شوند. وی افزود: در جامعه امروزی رسانه‌ها بسیار رشد کرده و به صورت حرفه‌ای عمل می‌کنند و در عرصه‌های مختلف همچون سیاسی، اقتصادی و فرهنگی نقش بزرگی را ایفا می‌کنند. شهردار آبسرد ادامه داد: خوشبختانه در نظام مقدس جمهوری اسلامی این موضوع مفقود نمانده و رسانه‌ها به خوبی برای رساندن صدای انقلاب اسلامی ایران عمل می‌کنند. رفیعی طباطبایی با اشاره به میزان درآمد حاصل شده از سوی شهرداری آبسرد گفت: در حاضر با توجه شرایط کنونی میانگین درآمد مالی چهار ماهه اول سال جاری ۵۸ میلیارد ريال بوده است که در این خصوص با مقایسه بودجه ۱۷ میلیارد تومانی تصویب شده، خوشبختانه کسری اعتبار نداریم. وی بیان کرد: همچنین عدم توازن وظیفه عمران شهری با کل هزینه‌های انجام شده به دلیل این می‌باشد که صورت وضعیت‌های عمرانی برای پرداخت به امور مالی هنوز ارائه نشده است. شهردار آبسرد خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه به شرایط موجود شهرداری و شورای شهر آبسرد موفق به ارائه خدمات بسیار مناسب در حوزه عمرانی، خدمات شهری و فرهنگی شده‌اند که امیدواریم خدمات شایسته‌تری به شهروندان ارائه شود. رفیعی طباطبایی با اشاره به راه‌اندازی سامانه نظارت پایش تصویری در سطح شهر آبسرد گفت: در راستای بخش امنیتی و ترافیکی موفق به راه‌اندازی این سامانه نظارتی با همکاری شورای اسلامی این شهر شدیم و در این خصوص تعامل خوبی با نهادهای امنیتی و شورای تأمین شهرستان دماوند صورت گرفته است. وی در ادامه به تشریح جزئیات بیش از ۱۴ پروژه عمرانی و خدماتی در سطح شهر آبسرد پرداخت و افزود: اصلاح و همسطح‌سازی آرامستان، خاک‌برداری سوله مدیریت بحران، آسفالت مکانیزه در میدان هومند تا پارک پلیس و معابر فرعی گلایول ۵ و ۱۰، پل ضلع جنوبی خلیج فارس، مزایده استخر و سونا شهرداری آبسرد، اصلاح کف‌پوش و سنگ‌فرش پارک غدیر، نامگذاری معابر سطح شهری، اصلاح و مرمت میدان شهید فهمیده، مناسب‌سازی معابر و اماکن عمومی و ایجاد رمپ معلولان در پارک پلیس و دو نقطه میدان امام خمینی (ره) شهر آبسرد برای معلولان و تجهیز شهرداری، جدول‌گذاری معابر سطح شهر و جابه‌جایی تیرهای برق در محلات از جمله خدماتی بوده که تاکنون اجرایی شده است.
تأمین ۲۰ درصد برق شهر آبسرد توسط شهرداری آبسرد با اشاره به اقدامات انجام شده در راستای مدیریت مصرف انرژی گفت: کاهش برق مصرفی و تأمین بخشی از نیاز برق شهر آبسرد که در راستای سیاست‌های ابلاغ شده از سوی دولت می‌باشد را در دستور کار داشتیم و تاکنون موفق به تأمین ۲۰ درصد برق شهری شده‌ایم. رفیعی طباطبایی تأکید کرد: با توجه به سیاست‌های پدافند غیرعامل ساختمان‌های شهرداری آبسرد به ژنراتور و مولدهای جایگزین برق شهری تجهیز شده‌اند تا جوابگوی مواقع بحرانی باشند