۱۳۹۶/۱۲/۲۷
توسط استاندار تهران صورت گرفت افتتاح بیش از 10 میلیارد ریال پروژه در آبسرد
توسط استاندار تهران صورت گرفت افتتاح بیش از 10 میلیارد ریال پروژه در آبسرد ساختمان اداري آب و فاضلاب و دو طرح ورزشی در شهر آبسرد دماوند به ارزش بیش از 10 میلیارد ریال توسط استاندار تهران افتتاح شد. به گزارش روابط عمومي شهرداري آّبسرد،استاندار تهران 27 اسفند ماه 97 برای افتتاح چند طرح اداری و ورزشی به شهر آبسرد سفر کرد. محمدحسین مقیمی در حاشیه سفر به آبسرد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری فارس استان تهران با اشاره به طرح‌های افتتاح شده در این شهر اظهار کرد: این طرح‌ها شامل سالن ورزشی رودبار، مجموعه ورزشی چندمنظوره و ساختمان اداری آبفاست که در مجموع با اعتباری به مبلغ 10 میلیارد ریال با احتساب زمین به بهره‌برداری رسید. وی بیان کرد: باید به طور ویژه به دنبال سالن‌های ورزشب باشیم، زیرا هزینه کردن در این راه منجر به رشد و پیشرفت جوانان به تبع آن جامعه می‌شود به گزارش فارس، در این سفر ساختمان اداری آب و فاضلاب این شهر توسط مقیمی به بهره‌برداری رسید، همچنین سالن ورزشی رودبار شهر آبسرد با اعتباری بالغ بر 850 میلیون تومان با مشارکت شهرداری این شهر به بهره‌برداری رسید در حاشیه افتتاح این سالن تیم‌های والیبال (الف و ب) شهر آبسرد در حضور استاندار تهران به‌صورت نمادین با برگزاری دیداری دوستانه بهره‌برداری از این سالن را آغاز کردند.